| hepsi-tik tak | |
|
+6cemre_manyax kömür prenses CeMrE_FaNı SılA[CemreKemer] cemreci_nazlı cemros_gözdoş 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
cemros_gözdoş Ayy Şirin ŞeY 2 Yaşında
Kişi sayfası Grup Hepsi Sevgisi: (0/0)
| Konu: hepsi-tik tak Paz Haz. 01, 2008 8:44 am | |
| Tiktak Tiktak Tiktak Tiktak Tiktak Tiktak Tikdat Tiktak Tiktak Geçiyor zaman beklemiyor Aşk bir kez kaçınca geri gelmiyor Koş zamanı yakala Sakın ha yorulma Geçmişe bakınca yarın gelmiyor Sorularımı,acılarımı Beni kuşatan anılarımı Topladım birer birer Sattım ah bir eskiciye Ne kazandı üzülenler Gözyaşı dökenler Geriye bakıp da düşünenler Kazanamaz asla bu koşuyu Koş sakın ha ayağına bakma Koş sakın ha yarıda bırakma Nefesini tut,durma Aramaktan korkma Tiktak Tiktak Geçiyor zaman beklemiyor Aşk bir kez kaçınca geri gelmiyor Koş zamanı yakala Sakın ha yorulma Geçmişe bakınca yarın gelmiyor Sorularımı,acılarımı Beni kuşatan anılarımı Topladım birer birer Sattım ah bir eskiciye Ne kazandı üzülenler Gözyaşı dökenler Geriye bakıp da düşünenler Kazanamaz asla bu koşuyu Koş sakın ha ayağına bakma Koş sakın ha yarıda bırakma Nefesini tut,durma Aramaktan korkma Tiktak Tiktak Geçiyor zaman beklemiyor Aşk bir kez kaçınca geri gelmiyor Koş zamanı yakala Sakın ha yorulma Geçmişe bakınca yarın gelmiyor Tiktak Tiktak Geçiyor zaman beklemiyor Aşk bir kez kaçınca geri gelmiyor Koş zamanı yakala Sakın ha yorulma Geçmişe bakınca yarın gelmiyor Zaman zaman durma İçimizden geç... Zaman zaman durma Kormuyoruz senden Tiktak Tiktak Geçiyor zaman beklemiyor Aşk bir kez kaçınca geri gelmiyor Koş zamanı yakala Sakın ha yorulma Geçmişe bakınca yarın gelmiyor... | |
|
| |
cemreci_nazlı İyileştim Anneciğmmm
| Konu: Geri: hepsi-tik tak Ptsi Haz. 02, 2008 7:31 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: hepsi-tik tak Ptsi Haz. 02, 2008 9:32 am | |
| | |
|
| |
SılA[CemreKemer] İyileştim Anneciğmmm
Mesaj Sayısı : 303 Yaş : 28 :::grup hepsiden kim::: : Yasemin °•.♥RuH HaliM°•.♥ : Kayıt tarihi : 30/05/08
Kişi sayfası Grup Hepsi Sevgisi: (100/100)
| Konu: Geri: hepsi-tik tak Çarş. Haz. 04, 2008 6:55 am | |
| | |
|
| |
CeMrE_FaNı Ayy Şirin ŞeY 2 Yaşında
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 29 ***en iyi kankin*** : yok :::grup hepsiden kim::: : cemre °•.♥RuH HaliM°•.♥ : Kayıt tarihi : 04/06/08
| Konu: Geri: hepsi-tik tak Çarş. Haz. 04, 2008 2:02 pm | |
| | |
|
| |
kömür prenses Bebeğine İyi Bakarak Onu 1 Yaşına Bastırdın
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 28 ***en iyi kankin*** : YOK )= xxxfavorilerinxxx : MÜZİK DİNLEMEK,SİTELERE GİRİP MESAJ YAZMAK,TEST ÇÖZMEK :::grup hepsiden kim::: : bitanem,aşkım,herşeyim,lokumum,kömür prensesim CEMREMMM °•.♥RuH HaliM°•.♥ : Kayıt tarihi : 04/06/08
| Konu: Geri: hepsi-tik tak Çarş. Haz. 04, 2008 11:43 pm | |
| | |
|
| |
cemre_manyax Ayy Şirin ŞeY 2 Yaşında
Mesaj Sayısı : 102 Yaş : 29 ***en iyi kankin*** : sıloşum cemrechi... xxxfavorilerinxxx : avril ve cemreli herşey dans,müzik... :::grup hepsiden kim::: : CeMReM:) °•.♥RuH HaliM°•.♥ : Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: hepsi-tik tak Perş. Haz. 05, 2008 10:42 am | |
| | |
|
| |
eren_im_dyn Ayy Şirin ŞeY 2 Yaşında
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 28 ***en iyi kankin*** : dilan xxxfavorilerinxxx : eren :::grup hepsiden kim::: : erenm °•.♥RuH HaliM°•.♥ : Kayıt tarihi : 03/06/08
| Konu: Geri: hepsi-tik tak C.tesi Haz. 07, 2008 11:52 am | |
| | |
|
| |
dimple Bebeğine İyi Bakarak Onu 1 Yaşına Bastırdın
| Konu: Geri: hepsi-tik tak Salı Haz. 10, 2008 8:18 am | |
| | |
|
| |
Cemreci Ayy Şirin ŞeY 2 Yaşında
Mesaj Sayısı : 162 Yaş : 30 ***en iyi kankin*** : gizem xxxfavorilerinxxx : cemre :::grup hepsiden kim::: : cemre °•.♥RuH HaliM°•.♥ : Kayıt tarihi : 25/06/08
| Konu: Geri: hepsi-tik tak Cuma Tem. 04, 2008 1:47 pm | |
| | |
|
| |
GK~~CK Ayy Şirin ŞeY 2 Yaşında
Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 28 xxxfavorilerinxxx : cemre :::grup hepsiden kim::: : cemre °•.♥RuH HaliM°•.♥ : Kayıt tarihi : 25/06/08
| Konu: Geri: hepsi-tik tak Çarş. Tem. 09, 2008 8:06 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: hepsi-tik tak Çarş. Tem. 09, 2008 9:05 am | |
| | |
|
| |