♥ Eη Süρєя Cємяє Fan♥
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

♥ Eη Süρєя Cємяє Fan♥

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

4 Meleğimizle Roportaj

+4
CeMrE_FaNı
cemreci_nazlı
cemros_gözdoş
SılA[CemreKemer]
8 posters
YazarMesaj
SılA[CemreKemer]
İyileştim Anneciğmmm
İyileştim Anneciğmmm
SılA[CemreKemer]

Kadın
:::grup hepsiden kim::: : Yasemin
°•.♥RuH HaliM°•.♥ : 4 Meleğimizle Roportaj 38489e3bc773643c4b9e666pk7

Kişi sayfası
Grup Hepsi Sevgisi:
4 Meleğimizle Roportaj Left_bar_bleue100/1004 Meleğimizle Roportaj Empty_bar_bleue  (100/100)

4 Meleğimizle Roportaj Empty
MesajKonu: 4 Meleğimizle Roportaj   4 Meleğimizle Roportaj Icon_minitimeC.tesi Mayıs 31, 2008 8:03 am

SORU:hepsi 2 ile 2006 senesinde de sevenlerinizi mutlu ettiniz.hepsi tahmini kaça kadar gider?hepsi 3,8,10 böyle bir hedef varmı?

EREN:var ben diyorum ki hepsi 23
GÜLÇİN:bence o zaman biz yaşlanırız.
EREN:23. albümde 50 yaşında falan oluruz.
GÜLÇİN: MFÖ gibi olursak süper olur yani
EREN:hiç belli olmaz bizde onlar gibi olabiliriz
CEMRE:bizde tam böyle ağır ağır oturaklı oturaklı oturduğumuz yerde şarkımızı söyleriz
GÜLÇİN:ama herhalde isimleri 1,2,3 diye gitmezdedeğişir yani.herhalde rakam olmaz bidahaki albümde.
YASEMİN:devam eder ama albümün adı ne olur bilinmez.

SORU:bu albümde en çok hangi şarkıyı beğeniyorsunuz neden?

EREN:bir şarkı seçmek o kadar zor ki çünki biz klip şarkımız için bile yoğun araştırmalar yaptık,insanlara sorduk.bizde karar veremedik.bir önceki albümde tamam birinci klip şuna olacak ikinci klip şuna olcak diye kendini belli etti ama bu albümde inanılmaz zordu.yani biz bütün parçalarımızı seviyoruz.güvendiğimiz birçok parçamız var.
CEMRE:seçemiyoruz yani seçmenin imkanı yok.
GÜLÇİN:benim seçtiğim birtane var ben Mum'u seviyorum mesela.
EREN:o zaman mesela ''Olmaz Böyle Şey'' de çok sevdiğimiz bir parça çünkü Yeşim den sonra o parçayı ilk söyleyen biz olduk.bunun için hem özel bir anlamı var hemde alt yapısı çok iyi oldu,beklemiyorduk bukadar iyi olacağını öncesinde.parçayı okuyup bitirdikten sonra en sevdiğimiz parçalardan biri oldu bizimde grup olarak ama birtek o parçayada yoğunlaşmak istemiyoruz
YASEMİN:aslında parçaları ayıramıyorum...gerçekten hepsini çok seviyorum.

SORU:tanınıyor olmak eğlencelimi yoksa zaman zaman oflatıyor mu sizi?

EREN:bugüne kadar hiç oflatmadı çünkü insanların çok sıcak tepkileriyle karşılaşıyoruz.böyle bir şey için insanın of demesi de bence kötü bir şey.sevgiden sıkılmak demek bu.
GÜLÇİN:zaten bunu pek fazla yaşayamıyoruz.sürekli işten eve,çalışmalara.biz dışarıda çok gezmediğimiz için bunu çok fazla hissedemiyoruz.o yüzden bize dozunda geliyor.
YASEMİN:her zaman tanımıyorlar zaten ama insanın hoşuna gidiyor.

SORU:şans getirdiğine inandığınız eşyalarınız varmı?

EREN:şans olarak değilde mesela benim nazar olarak düşündüğüm belkide şans olarak düşünüyorum hiç çıkarmadığım 3 tane bileziğim var.
GÜLÇİN:benimde annemin yaptığı bir bilezik var ama kaybettim klip çekiminde.ne yapacağım bilmiyorumişanssızlık.içinde dua vardı,o yüzden çok seviyordum.
CEMRE:ben genellikle maddesel şeylere takılmamaya çalışıyorum.o yüzden bazen düşünüyorum nasıl gidiyor diye.var öyşe nazar boncuklarım falan ana genelde onları kafama takmamaya çalışıyorum.çünkü ben çok fazla her şeyini kaybeden bir insanım.ayrıca bir maddenin beni bu kadar çok etkileyeceğini uğur getirip getiremeyeceğini beni yönlendirip yönlendirmeyeceğimi de düşünmüyorum.o yüzden yok öyle şeylerim.
YASEMİN:hayır yok...

SORU:güzellik sırlarınız varmı?neleri uygularsınız,nelerden vazgeçemezsiniz?
EREN:böyle ekstra güzelleşeyim diye yaptığım bir şey yok.ama mesela bol yağlı yiyecekler yemem ki sivilce çıkmasın zaten cildim çok kuru.onun için hem yüz hem vücut nemlendiricimi kesinlikle sürerim.onun dışınd vazgeçemediğim şeyse ,bu güzellik düşmanı bir şey çikolata,biliyorum ama ondan vazgeçemiyorum.orada öyle bir sorun var.
GÜLÇİN:benim öyle birşeyim yok galiba.
CEMRE:ama Gülçin kendine bakar.
GÜLÇİN:saç ürünlerimi herhalde çok seviyorum onlardan vaz geçemem.
CEMRE:normalde Eren'in dediği gibi tabii dans ettiğimiz için çok sık banyo yaparım .ben öyle nemlendirici felan hiç yani hiç kendime bakmam.aklıma bile gelmiyor.Gülçin'in dediği gibi saç ürünleri.bu kadar çok kuaföre gittiğimizden kel kalmamak için mecburen saçlara bakıyoruz.
YASEMİN:özellikle yaptığım bir şey yok ama makyajımı kesinlikle yatmadan yüz temizleme toniklerimle silerim.

SORU:birbirinizin hangi özelliklerine sahip olmak isterdiniz.hem fiziki olarak hem karekter olarak?
GÜLÇİN:Cemre'nin bacakları,Yasemin'in burnu.
CEMRE:ben Eren'in dans yeteneğine sahip olmak isterdim.Gülçin kadar kendime önem vermek isterdim.Yasemin'in burnu evet.
YASEMİN:bence biz birbirimizi tamamlıyoruz hem fiziki açıdan hemde zeka açıssından
SORU:bir itirafta bulunurmusunuz?en utandığınız an ya da en korktuğunuz an gibi,okul yıllarındanda olabilir.

CEMRE:okul yıllarını itiraf etmeye başlarsam aldığımız cezalar felan annemler bu dergiyi okuduktan sonra eve gidemem
GÜLÇİN:tamam bende biliyorum kazadan sonra çok kilo aldım itiraf ediyorum.
CEMRE:mesela!!!tamam buldum bir itirafımız var biryerde ben spor ayakkabıyla dans ediyordum
https://ghepsicikler.yetkin-forum.com
cemros_gözdoş
Ayy Şirin ŞeY 2 Yaşında
Ayy Şirin ŞeY 2 Yaşında

Kadın
°•.♥RuH HaliM°•.♥ : 4 Meleğimizle Roportaj Ad13ccfdf474b85a095313bod5

Kişi sayfası
Grup Hepsi Sevgisi:
4 Meleğimizle Roportaj Left_bar_bleue0/04 Meleğimizle Roportaj Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: 4 Meleğimizle Roportaj   4 Meleğimizle Roportaj Icon_minitimePaz Haz. 01, 2008 8:24 am

saol dadlummm
cemreci_nazlı
İyileştim Anneciğmmm
İyileştim Anneciğmmm
cemreci_nazlı

°•.♥RuH HaliM°•.♥ : 4 Meleğimizle Roportaj 2asiknj2

Kişi sayfası
Grup Hepsi Sevgisi:
4 Meleğimizle Roportaj Left_bar_bleue0/04 Meleğimizle Roportaj Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: 4 Meleğimizle Roportaj   4 Meleğimizle Roportaj Icon_minitimePtsi Haz. 02, 2008 7:49 am

Saol cnmmm...
CeMrE_FaNı
Ayy Şirin ŞeY 2 Yaşında
Ayy Şirin ŞeY 2 Yaşında

Kadın
***en iyi kankin*** : yok
:::grup hepsiden kim::: : cemre
°•.♥RuH HaliM°•.♥ : 4 Meleğimizle Roportaj 7fb520e133aab2b52d485c5em5

MesajKonu: Geri: 4 Meleğimizle Roportaj   4 Meleğimizle Roportaj Icon_minitimeÇarş. Haz. 04, 2008 4:20 am

sağol lokumum
kömür prenses
Bebeğine İyi Bakarak Onu 1 Yaşına Bastırdın
kömür prenses

Kadın
***en iyi kankin*** : YOK )=
xxxfavorilerinxxx : MÜZİK DİNLEMEK,SİTELERE GİRİP MESAJ YAZMAK,TEST ÇÖZMEK
:::grup hepsiden kim::: : bitanem,aşkım,herşeyim,lokumum,kömür prensesim CEMREMMM
°•.♥RuH HaliM°•.♥ : 4 Meleğimizle Roportaj 6gevezebt5

Kişi sayfası
Grup Hepsi Sevgisi:

MesajKonu: Geri: 4 Meleğimizle Roportaj   4 Meleğimizle Roportaj Icon_minitimeÇarş. Haz. 04, 2008 6:18 am

saol,süper röportaj
SılA[CemreKemer]
İyileştim Anneciğmmm
İyileştim Anneciğmmm
SılA[CemreKemer]

Kadın
:::grup hepsiden kim::: : Yasemin
°•.♥RuH HaliM°•.♥ : 4 Meleğimizle Roportaj 38489e3bc773643c4b9e666pk7

Kişi sayfası
Grup Hepsi Sevgisi:
4 Meleğimizle Roportaj Left_bar_bleue100/1004 Meleğimizle Roportaj Empty_bar_bleue  (100/100)

MesajKonu: Geri: 4 Meleğimizle Roportaj   4 Meleğimizle Roportaj Icon_minitimeÇarş. Haz. 04, 2008 6:56 am

bişi değil kı<zlar
https://ghepsicikler.yetkin-forum.com
Cemreci
Ayy Şirin ŞeY 2 Yaşında
Ayy Şirin ŞeY 2 Yaşında
Cemreci

Kadın
***en iyi kankin*** : gizem
xxxfavorilerinxxx : cemre
°•.♥RuH HaliM°•.♥ : 4 Meleğimizle Roportaj E0f7ff37c75c579436d70fbbn6

Kişi sayfası
Grup Hepsi Sevgisi:

MesajKonu: Geri: 4 Meleğimizle Roportaj   4 Meleğimizle Roportaj Icon_minitimeCuma Tem. 04, 2008 2:00 pm

tşk
laRda&esRal
laRda&esRal

Kadın
***en iyi kankin*** : nihan
xxxfavorilerinxxx : emma emma emma ölümüne emma
:::grup hepsiden kim::: : yoshy
°•.♥RuH HaliM°•.♥ : 4 Meleğimizle Roportaj Ad13ccfdf474b85a095313bod5

MesajKonu: Geri: 4 Meleğimizle Roportaj   4 Meleğimizle Roportaj Icon_minitimeÇarş. Tem. 09, 2008 10:27 am

saol cnm
http://www.emmawatson.nice-forum.com/index
GK~~CK
Ayy Şirin ŞeY 2 Yaşında
Ayy Şirin ŞeY 2 Yaşında
GK~~CK

Kadın
xxxfavorilerinxxx : cemre
°•.♥RuH HaliM°•.♥ : 4 Meleğimizle Roportaj 79e59558286ca1358f661e4ee2

MesajKonu: Geri: 4 Meleğimizle Roportaj   4 Meleğimizle Roportaj Icon_minitimeÇarş. Tem. 09, 2008 10:32 am

SAOL JNMMM
http://www.cemrekemerfantual.smileyforum.net

4 Meleğimizle Roportaj
1 sayfadaki 1 sayfası